Szabadidő a természetben: kirándulás a Kiskunsági Nemzeti Parkban

A Kiskunsági Nemzeti Park csodálatos természeti élményeket biztosít, a nap végén pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés kecskeméti szállodánkban. Ajánlónk következik!

Tovább

Kalandos városfelfedezés Kecskeméten: a Hírös City Room játék

A Hírös City Room játék segítségével szórakozva ismerkedhetünk meg Kecskemét nevezetességeivel, miközben a város utcáin barangolunk.

Tovább

Kultúra és kóstoló, avagy a Zwack Kecskeméti Pálinka Manufaktúra

A Zwack Kecskeméti Pálinka Manufaktúra megér egy látogatást, ha a városban jár, az pedig külön jó hír, hogy szállodánktól ez sincs nagy távolságra!

Tovább

Kecskeméti városi séta: Kodály Zoltán nyomában

Ha Kecskeméten szállást keres, a város szívében elhelyezkedő hotelünket ajánljuk, ha pedig fogékony a zenei kultúra iránt, a kodályi örökség helyszíneit se hagyja ki!

Tovább

Fürdőzés Kecskeméten és közelében

Ha Kecskeméten szállodát keres, nálunk a legjobb helyen jár, de számíthat segítségünkre abban is, hogy hol van lehetősége a környéken wellnessezni!

Tovább

Kecskeméti szálloda kézzelfogható történelemmel körülölelve

Kecskeméti szállodánk közelében számos történelmi jelentőségű nevezetességgel találkozhat és egy kis városnézéssel legendák főszereplőit fedezheti fel!

Tovább

Legyen a vendége Kecskeméten szállodánknak, kiránduljon a környéken!

Egy kellemes szállodát Kecskeméten is talál, bármilyen ügyben is jár a mi szép, alföldi városunkban. A Boutique Hotel Center központi fekvése ideálissá teszi a szállodánkat a városnézésre is.

Tovább