Kalandos városfelfedezés Kecskeméten: a Hírös City Room játék

A Hírös City Room játék segítségével szórakozva ismerkedhetünk meg Kecskemét nevezetességeivel, miközben a város utcáin barangolunk.

Kecskemét Magyarország egyik legizgalmasabb és legkarakteresebb városa. A Duna-Tisza közén fekvő város gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik, melyet az építészet, a múzeumok és a rendezvények sokszínűsége is tükröz. Lássunk néhányat Kecskemét legjelentősebb nevezetességei közül!

  1. Kossuth tér és Városháza

Kecskemét történelmi és kulturális szívének tekinthető a Széchenyi tér, melynek középpontjában a gyönyörű, szecessziós stílusú Városháza áll. Az épület impozáns homlokzata, gazdag díszítése és a tér hangulatos atmoszférája minden látogatót lenyűgöz.

  1. Cifrapalota

A város egyik legkiemelkedőbb építészeti gyöngyszeme a Cifrapalota, mely egy 1902-1903-ban épült, szecessziós stílusú műemlék épület. A Cifrapalota gazdag díszítése és részletei, valamint az épület impozáns homlokzata Kecskemét egyik legismertebb épületévé teszik. Ma a Kecskeméti Képtárnak ad helyet.

  1. Katona József Színház

Kecskemét kulturális életének fontos központja a Katona József Színház, mely a város egyik legjelentősebb kulturális helyszíne. Az épület impozáns, és rendszeresen tartanak itt színházi előadásokat, illetve egyéb kulturális eseményeket, így mindig érdemes nyomon követni a programját.

  1. Kecskeméti Arborétum

A természet szerelmeseinek és a kikapcsolódni vágyóknak ideális helyszín lehet a Kecskeméti Arborétum. Ebben a gyönyörű parkban számos növényfaj található, és csendes sétákra, piknikezésre és kikapcsolódásra nyújt lehetőséget.

  1. Kecskeméti Vadaskert

A Kecskeméti Vadaskert Magyarország egyik legkisebb állatkertje, amelyben többnyire helyi házi- és vadállatokat és mutatnak be, de így is a környék egyik legszórakoztatóbb létesítménye, ahol a családok jól érezhetik magukat.

A Hírös City Room játék

A Hírös City Room játék egy egyedülálló városfelfedező játék, amelynek során a résztvevők különféle rejtvények megoldásával fedezhetik fel Kecskemét nevezetességeit – jóval többet, mint amennyit fentebb felsoroltunk.

A Hírös City Room játék családoknak és baráti társaságoknak egyaránt remek szórakozási lehetőséget nyújt, de akár csapatépítésre is kiváló. A lényege, hogy a mobiltelefonon megnyitható weboldal feladatokat ad, amelyeket meg kell oldani, és a város utcáin sétálva megtalálni annak fontos látnivalóit. Eközben rengeteg információt kaphatunk Kecskemét építészetével, kulturális életével és más tudnivalókkal kapcsolatban.

A játékban való részvételhez elegendő a www.cityroom.hu címen elérhető weboldalt felkeresni, majd ott egy belépőkódot vásárolni, és a kiindulóponton aktiválni. A különféle állomások elérésekor a játék jelez, majd kiadja a feladatokat, ezzel pedig bemutatja Kecskemét jelentős látnivalóit.

Foglaljon szobát nálunk!

Kecskeméti szállodánk, a Boutique Hotel Center a város központjában található, aminek köszönhetően a város nevezetességei gyorsan elérhetőek, így a Hírös City Room játék teljesítése is egyszerű lesz. Keressen fel bennünket, ismerje meg Kecskemét nevezetességeit, majd pihenjen kétágyas szobáink egyikében, de apartmanok közül is választhat!

Akár családjával szeretné felkeresni városunkat, akár egy üzleti útra érkezett, és akad pár órányi szabadideje, vegyen részt a Hírös City Room játékon, majd pihenje ki a fáradalmakat kecskeméti szállásunkon!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, foglalja le kecskeméti szállását, és élvezze, amit városunk nyújthat Önnek!